EVENTO

Scaleup Talk amb Joaquim Campà: la revolució del talent digital a les startups

Por ACCIÓ

29/06/2023
Online
10:00 / 11:00
Actividad Pública

En aquesta sessió, en Joaquim Campà, ex-VP de HR de Social Point, compartirà la seva visió sobre com gestionar persones en totes les fases de creixement, des de la fase inicial fins a l’adquisició i integració en un grup multinacional.

Social Point és una empresa catalana líder en el desenvolupament de jocs socials i un dels principals desenvolupadors globals de jocs socials. Fundada el 2008 i amb la seva seu central a Barcelona, actualment compta amb més de 300 empleats i és reconeguda pel seu èxit mundial en jocs com Dragon City i Monster Legends, amb milions d’usuaris arreu del planeta. El 2017, Social Point va ser adquirida per la prestigiosa empresa nord-americana Take-Two per 250 milions de dòlars. L’empresa ha rebut nombrosos premis pel seu excel·lent treball en el desenvolupament de jocs, i es destaca per la seva cultura empresarial innovadora i inclusiva, amb una forta aposta per la formació i el creixement professional dels seus empleats.

En Joaquim sosté que la majoria de les polítiques organitzacionals del talent estan obsoletes i que és necessari reinventar-les per adaptar-se als nous temps. En la seva xerrada, se centrarà en temes clau com:

  • El disseny organitzacional.
  • Les noves formes de creixement professional i els errors més comuns en cada fase
  • L’estil de lideratge i la importància de la comunicació interna.

Després de la sessió, tindràs l’oportunitat de plantejar-li les teves preguntes i obtenir consells valuosos per escalar la teva startup.

No t’ho perdis!

PROGRAMA

10.00 h – Benvinguda

10.05 h – La revolució del talent digital a les startups

10.45 h – Torn obert de preguntes

11.00 h – Fi de la sessió

Scaleup Talk amb Joaquim Campà: la revolució del talent digital a les startups

29/06/2023
10:00 / 11:00
Online
Actividad Pública