EVENTO

Missió per a startups a la Fira Hello Tomorrow de París

Por Partner: ACCIÓ

22/10/2021
París
Actividad Pública

Participa de dos dies extraordinaris d’inspiració, aprenentatge i col·laboracions transformadores en espais com:

  • The Frontier Stage: un programa interdisciplinari estructurat al voltant de 4 temes: humans, màquines, planeta, i l’espai.
  • The Deep Tech Academy: un programa per interactuar amb experts, empreses, inversors i els fundadors d’startups.
  • The Pioneers Stage: on les DeepTech Startups presentaran les seves solucions.

També podràs participar en l’Investor day, amb més de 200 inversors internacionals que es farà el dia 1 de desembre. Si estàs interessat, omple el formulari d’inscripció i ens posarem en contacte en tu per validar la teva participació. Les places són limitades.

Hello Tomorrow és la fira més important de DeepTech que té com a missió construir un ecosistema col·laboratiu entre startups, corporacions, inversors, universitats i governs que vulguin aprofitar el poder de la DeepTech per abordar els reptes mundials. Al llarg de sis edicions, la seva Global Startup Challenge ha rebut 20.000 sol·licituds de 132 països, associant-se amb universitats i laboratoris d’investigació per identificar solucions de DeepTech a tot el món.

El termini de les inscripcions acaba el 22 d’octubre de 2021.

L’esdeveniment tindrà lloc el 2 i 3 de desembre de 2021.

*El cost és de 100€, que inclou entrada a la fira (valorada en 380€), ajuda en la preparació de la fira i acompanyament per part d’ACCIÓ durant els dies de fira a París. La missió combinarà els idiomes català, anglès i francès.

Missió per a startups a la Fira Hello Tomorrow de París

22/10/2021
París
Actividad Pública