EVENTO

Escala la teva startup a Silicon Valley

28/12/2018
Road to Silicon Valley
09:00 / 22:00
Actividad Pública

Sigues una de les 5 startups seleccionades per anar 2 setmanes a Silicon Valley i tenir contacte amb mentors experts de l’ecosistema californià. 

El programa per a startups Road to Silicon Valley t’ofereix una preparació intensiva adaptada a la meca de l’emprenedoria. Fins a 16 startups podreu participar en un Boot Camp a Barcelona que acabarà amb una Pitch Competition; d’aquí, se seleccionaran les 5 startups finalistes que realitzaran un intercanvi intensiu amb US·MAC, consistent en quatre setmanes de preparació i dues setmanes de viatge a Silicon Valley.

US·MAC és una entitat especialitzada a fer escalar startups en diversos ecosistemes dels Estats Units, entre ells el de Silicon Valley. La seva estratègia Think Big, Start Smart, Scale Fast et permetrà preparar la teva startup per abordar un mercat tan exigent com el de Silicon Valley.

A qui s’adreça?
Si ets una startup tecnològica i digital, amb producte al mercat i dels sectors enterprise, digital health, big data, tecnologies aplicades avançades o B2B, pots presentar-te al Road to Silicon Valley.

Termini
Aquesta convocatòria estarà oberta només fins al 28 de desembre del 2018.

Si tens una startup amb mentalitat i ambició global, posa-la al mapa amb el Road to Silicon Valley!

Escala la teva startup a Silicon Valley

28/12/2018
09:00 / 22:00
Road to Silicon Valley
Actividad Pública