EVENTO

El mercat dels bootcamps a Espanya

Por partner

13/04/2021
Online
12:30 / 13:30
Actividad Pública

Coneixes el terme Bootcamp? Són programes de formació de curta durada que traslladen el concepte d’entrenament militar a les disciplines tecnològiques. Als Estats Units porten més de 15 anys formant a talent digital però, per contra, la seva presència en el mercat espanyol és de menys de 5 anys. La bretxa de talent digital i, per tant, la falta de professionals en el sector tecnològic ha impulsat el creixement dels bootcamps durant l’última dècada en el seu paper com a formadors expressos de talent digital entre estudiants adults.

Assisteix a la presentació del nostre informe Talent i Bootcamps, el primer estudi que analitza l’impacte dels bootcamps a Espanya. Amb l’objectiu d’entendre l’abast d’aquesta metodologia en les formacions tecnològiques hem realitzat diferents entrevistes als actors més rellevants d’aquest nou model d’oferta formativa.

Durant la sessió, abordarem els principals indicadors entorn de:

    • Trajectòria dels bootcamps en el mercat espanyol i índexs de facturació
    • Tipologia d’oferta formativa oferta: competències digitals més demandades
    • Perfil del talent digital format en bootcamps
    • Percentatges d’inserció laboral en el mercat i empreses reclutadores

Per debatir sobre totes aquestes temàtiques comptarem amb la participació de Jordi Arrufí, Director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona i portaveu de Barcelona Digital Talent, Adrià Baqués, Global Head of Operations i General Manager Barcelona d’Ironhack, code academy líder en el mercat, Oriol Alcoba,  Director General a ESADE Creapolis, i Laura Fernández, CEO & Co-Founder d’AllWomen.tech, code academy sobre Intel·ligència Artificial i Especialització Tecnològica per a impulsar la tecnologia per i per a dones professionals.

El mercat dels bootcamps a Espanya

13/04/2021
12:30 / 13:30
Online
Actividad Pública