EVENTO

2a Edición del Programa Academy for Women Entrepreneurs (7 marzo – 18 abril)

Por Foment del Treball (en colaboración con EPSON, DWF-RCD, Wayra Barcelona y Tech Barcelona).

18/04/2022
Online
Actividad Pública

Foment renova la confiança del Consolat General dels EUA a Barcelona per impulsar el programa de l’Academy for Women Entrepreneurs

Segona edició de l’AWE destinada a 30 emprenedores de Catalunya

AWE és un programa d’emprenedoria gratuït finançat pel Departament d’Estat dels EUA que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones. El programa ofereix a les emprenedores que hi participen una combinació de classes magistrals, així com la formació virtual intensiva  DreamBuilder, impartida per l’escola de negocis dels EUA Thunderbird, de l’Arizona State University. Aquesta formació empresarial té com a objectiu donar suport al desenvolupament i el creixement d’un negoci o projecte emprenedor i potenciar les habilitats en l’àmbit empresarial.

El programa compta amb la col·laboració d’EPSON, el despatx d’advocats DWF-RCD, Tech Barcelona i Wayra Barcelona.

Comitè de selecció i avaluació de les candidatures

Per la selecció i avaluació de les candidatures s’ha creat un comitè format per:

I Maria Mora (entre d’altres) com a directora del programa.

La convocatòria està oberta a emprenedores residents a Catalunya, que hagin creat una startup en els darrers 4 anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa. Se seleccionaran a 30 emprenedores per participar en aquesta segona edició i, al final del programa, s’atorgaran set premis als projectes empresarials més destacats. Les participants formaran part de la gran xarxa global AWE, que compta amb més de 16.000 dones de 80 països d’arreu del món.

A més, les emprenedores amb els set projectes més destacats rebran premis valorats en 1.000€ cada un consistents en algun dels següents packs: material audiovisual per part d’EPSON, hores d’assessorament legal per part de DWF-RCD, o hores de mentoria per part de Wayra Barcelona. Igualment, Tech Barcelona premiarà a totes les 30 emprenedores amb accés gratuït a tot el seu programa d’activitats durant un any.

Entre el 7 de març i el 18 d’abril es poden registrar les candidatures a: www.foment.com/awe.

La reunió del jurat serà el proper 27 d’abril a les 12:00h.

La primera setmana de maig es donaran a conèixer les candidatures seleccionades i al juliol es clourà oficialment la segona edició del programa a Catalunya.

2a Edición del Programa Academy for Women Entrepreneurs (7 marzo – 18 abril)

18/04/2022
Online
Actividad Pública