EVENTO

Innovators Under 35 by MIT Technology Review

Por MIT Technology Review | Impulsado por Andorra Recerca i Innovació (ARI)

31/03/2022
Online
Actividad Pública

Des d’Andorra constantment estem impulsant projectes d’innovació i emprenedoria i aquest any tenim presència al prestigiós concurs Innovators Under 35 impulsat pel MIT Technology Review.

Des d’ara, i fins al dia 31 març, estem identificant a persones d’Andorra que siguin innovadores, emprenedores, visionaries, humanitàries i pioneres menors de 35 anys que tinguin projectes que contribueixin a millorar la societat o donar resposta a necessitats no cobertes mitjançant solucions innovadores per tal d’afrontar els reptes més desafiants del futur.

Es seleccionen iniciatives de sectors tècnics com són, per exemple: biotecnologia i nanotecnologia, medicina,  indústria 4.0, plataformes d’internet i ciberseguretat,  intel·ligència artificial, robòtica, telecomunicacions,  energia i sostenibilitat, transport, educació i inclusió, entre altres. Aplicades a les necessitats ambientals, socials, educatives, econòmiques o, sanitàries actuals i futures.

Si et sents identificat o coneixes algú que tingui un projecte que es pugui incloure dins de les característiques citades, aprofita aquesta oportunitat per a donar-te visibilitat a nivell europeu! Fes clic al següent enllaç per accedir al formulari de nominacions.

 

Innovators Under 35 by MIT Technology Review

31/03/2022
Online
Actividad Pública