EVENTO

2022 Amb Ulls UPF | “Innovació en el sector legal”

Por Programa Alumni de la Universitat Pompeu Fabra (Alumni UPF)

15/11/2022
En línia
10:00 / 11:30
Actividad Pública

La tecnologia ha avançat molt en les últimes dècades, però tot sembla indicar que encara existeix una gran bretxa entre les possibilitats existents i l’adopció real per part dels despatxos i departaments jurídics de les organitzacions tant públiques com privades.

El dimarts 15 de novembre, a les 10 h, analitzarem els principals reptes i oportunitats de la innovació, la transformació digital i l’aplicació de la tecnologia (intel·ligència artificial, blockchain, smart contracts, etc.) en el sector legal.

Ho debatrem en una taula rodona amb tres alumni UPF, explorant què s’està fent i què caldria fer, des dels despatxos, departaments legals i administració pública per facilitar al client i usuari agilitat i comprensió dels processos:

  • Isabel Cervantes, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i Legal Innovation a Volkswagen.
  • Sara Guillén Coll, alumni UPF del Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, i Legal Digital Transformation al Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya.
  • Fco. Javier García Pérez, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses i Counsel a Uría Menéndez.

La taula rodona serà moderada per Mireia Artigot, alumni UPF de la Llicenciatura en Dret i en Ciències Econòmiques i Empresarials, i professora del Departament de Dret de la Universitat.

2022 Amb Ulls UPF | “Innovació en el sector legal”

15/11/2022
10:00 / 11:30
En línia
Actividad Pública